Blerje e vogla online dating free online dating 40 plus

Rated 4.3/5 based on 507 customer reviews

S’ka rëndësi nëse jeni fillestarë apo profesionistë, përdorues privat, keni një sallon apo doni të ndërtoni një ekzistencë tuajën në këtë fushë – ne jemi partneri juaj kompetent.

Mirësevini në dyqanin tuaj të produkteve të klasit të parë të dizenjimit të thonjëve.

Këshilla jonë për biznesin: Hapja e një salloni ambulant zakonisht është e lidhur me kosto të vogla dhe pa pengesa sesa hapja e një salloni fiks.

Nga njëra anë duhet të paguani si për arredimin e studios, ashtu edhe për qeranë mujore për ambjentin që do përdorni.

Nën faqen e internetit Trajnime/Udhëzime ju japim mundësinë të blini DVD, Të printoni falas udhëzime dhe të porosisni.

Për më tepër ju mund të ushtroni teknikën e thonjëve nga një trajnier, në këtë faqe. Përfitoni nga zona jonë tregtare dhe kurseni deri në 80%. Sipas dëshirës, ne ju sjellim produktet edhe pa etiketë , në mënyrë që të vendosni markën tuaj.

Leave a Reply